Usuwanie konta
Konto klienta w sklepie Vision Project V można w każdej chwili trwale usunąć.
Jak usunąć konto:
- Zaloguj się do swojego konta w sklepie.
- Przejdź do profilu klienta.
- Wybierz opcję „Usuń konto”.
- Na adres e-mail przypisany do konta otrzymasz wiadomość z jednorazowym linkiem potwierdzającym.
- Kliknij link w ciągu 60 minut. Dopiero wtedy konto zostanie usunięte.
Jeżeli to nie Ty zleciłeś usunięcie konta, zignoruj wiadomość e-mail. Bez kliknięcia linku konto pozostanie bez zmian.
Po potwierdzeniu usuwane są dane profilu klienta oraz lokalne powiązania używane do logowania, w tym powiązania z kontem Google lub Facebook, jeżeli były używane. Usunięcie konta w sklepie nie usuwa samego konta Google ani Facebook.
Niektóre dane dotyczące zrealizowanych zamówień i transakcji mogą być nadal przechowywane przez okres wymagany przepisami prawa, w szczególności przepisami podatkowymi, rachunkowymi lub dotyczącymi dochodzenia roszczeń.
Jeżeli nie możesz zalogować się do konta, napisz na biuro@singerton.pl, najlepiej z adresu e-mail przypisanego do konta.






drukuj stronę